Tökéletesítse prezentációs tudását és gyakorolja az angol prezentációt anyanyelvi tanárral!

ÜZLETI prezentációs tréning – angol gyakorlattal

Tartott már prezentációt? Szeretné, ha profi módon, úgy tartana meg egy prezentációt, hogy a hallgatók azt mondják – ez igen!

A prezentációs technikák megtanulhatók, rövid gyakorlással elsajátíthatók. Az üzleti életben szükséges a jó kommunikáció, a megfelelő prezentációs gyakorlat.

Ajánljuk prezentációs tréningünket mindazoknak, akik számítógépes prezentációt tartanak, esetleg angol nyelven is.

Bevált módszerünk szerint a prezentációs tudnivalókat, technikákat magyarul oktatjuk. A gyakorlatok azonban angol nyelven, anyanyelvi tanár segítségével zajlanak, megfelelő angol nyelvtudás esetén. Ha nincs kellő tudása, magyarul is tarthatja előadásait. US és GB nyelvi különbségek az üzleti angol nyelvben, az üzleti életben.

A tréning szállodában kerül megtartásra, az üzleti környezet garantált. A tanfolyam 2 napos, négy modulból áll. Mindkét napon 2-2 prezentációt tartanak a résztvevők, az elméleti tudás elsajátítására. Saját laptop használható, a prezentációkat helyben készítjük, PowerPoint 2003 programmal.

A tanfolyam fontosabb témái:

  felkészülés a prezentációra

  számítógépes prezentáció készítése – tippek és trükkök

  öltözködés

  prezentáció kezdési technikák

  prezentáció felépítése, tagolása

  befejezés, összefoglalás

  kérdések, problémás esetek kezelése

  speciális esetek – előadás kis és nagyszámú hallgatóságnak

  gyakorlatok angolul – könnyű és nehéz esetekben

A tanfolyamok két helyszínen kerülnek megtartásra.

ÜZLETI KÖRNYEZET

A HOTEL Intercontinental-ban, kellemes környezetben töltjük el a két napot.

RELAX KÖRNYEZET

A Normafa Hotelben, fitness bérlettel töltjük el a két napot.

A gyakorlatokat videokamerával rögzítjük, a tréning után mindenki DVD-n megkapja a saját prezentációit. A tananyag prezentációi is mintaként a résztvevők rendelkezésére állnak.

A tréninget folyamatosan szervezzük, az egyes tanfolyami csapatokat az angol tudásszint szerint állítjuk össze. Kívánság szerint kihelyezett tanfolyamokat tartunk.

A tanfolyam előadói:

Michael Donnelly is from Bethlehem, Pennsylvania(USA). He graduated from New York University (NYU)with a BA in International Studies and an Advanced Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages. While living in New York City, he did public relations and event planning work, as well as teaching English at The International Center and being a private English tutor for international students at NYU. For the past year, he has been living in Budapest, where his maternal grandmother was born, teaching English to corporate clients for The Concord School, and as well as to numerous private clients.

Babócsy László – több, mint 15 éves prezentációs gyakorlattal, több vezetői pozíciót töltött be. Gyakorlatát, prezentációs tudását több tanfolyam gazdagította. Előadott már több hazai és külföldi konferencián, többek között a Microsoft, a HP, a Novell rendezvényein. A CA new orleans-i konferenciáján (1999.) előadóként is részt vett.

Bővebb információ, jelentkezés e-mail-ben.