Tanuljon könnyen, gyorsan, hatékonyan, amikor csak ideje engedi!

Kreatív Nyelvtanulási Módszer ®

A “Kreatív Nyelvtanulási Módszer” kidolgozója Gál Ottó, a nyelvtanulás magyarországi egyéni bajnoka, aki eddig huszonhét nyelvből tett középfokú állami nyelvvizsgát. Eközben szerzett ismeretanyagára és saját tanítási tapasztalataira épült ennek az új módszernek a szókincse és nyelvtani tematikája, amely mintegy 10 éves folyamatos kutatómunka eredménye.

A “kreatív” nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz!

Ajánljuk az anyagot minden kezdő, újrakezdő, vagy a tudását feleleveníteni akaró nyelvtanulónak, vagy azoknak, akik tanulmányaik végén középfokú nyelvvizsgát szeretnének tenni. E módszer segítségével az elmúlt években sokan tettek sikeres nyelvvizsgát a szokásosnál jóval rövidebb időn belül, többen két- három nyelvből is.

Az angol és német CDROM (melyet a GeneralSoft fejlesztett) megrendelhető, 25 000 Ft+ÁFA +postaköltség áron, darabonként.

Néhány előnyös tulajdonság:

  bármikor 5-10 percig is érdemes vele tanulni

  használata nincs időponthoz kötve (fakultatív nyelvóra kedvünk szerint)

  beszéd-orientált önálló nyelvtanulásra alkalmas

  akinek tanári segítség kell a tanuláshoz, használhatja segédanyagként is

  a német és angol anyag magyar oldala és felépítése és kezelése szinte azonos

  kezdő, vagy újrakezdő szinttől középfokig tanulhatnak vele

  több mint 10.000 mondatrész, mondat célnyelven hangosítva

  valamennyi mondat, mondatrész tesztelésekor adminisztrálja a teszt eredményét

  önálló teszteket lehet készíteni a teljes anyagból

  szóbeli-, írásbeli teszt, tollbamondás, “tolmácsolás” stb.

  egyszeri beruházás, utána már ingyen “oktat”

A programok minden olyan IBM PC kompatibilis számítógépen működnek, amelyen fut legalább a Win95 operációs rendszer és van CDROM (min.8x), valamint hangkártya. A program fut Apple PowerMac MacOS8.0-9.2 környezetben is. A program megtekinthető és megvásárolható, vagy postai utánvéttel megrendelhető.